a

a

повеќе платформи

Што е БОКУ БОКУ?

Незакочен креативен простор.

БОКУ БОКУ е игра за градење блокови, можете да користите блокови за да изградите свој свет, рај кој ви припаѓа вам.

a

a

a

a

Слика од екранот

Снимки од екранот од играчи, секој играч има свој стил.

by Cliff Thunder

a

by Cliff Thunder

by Ms. Star

a

by Shelina P. Gaspar

by にんじん

a

by Caceterima

Фан Уметност

Фан уметност нацртана од талентирани играчи, ви благодариме за љубовта.

by Amad Potita Tark

a

by Cappai BC

by Wastiscavern

a

by 雑食ネギ

YouTuber

Креативните YouTubers прават интересни видеа за да ги изненадат сите.

a

a

TheShadow19 Official

Архитектура, Општа содржина

Индонезиски

a

a

gabutmlm.

Музика, Аниме песни

Англиски, Индонезиски

a

a

Fitria Official

Општа содржина, Функционален туторијал

Индонезиски

a

a

Tienda de MrJ

Модел на карактери

Шпански

a

a

BARLIN

Музика, Аниме песни

Англиски

Резиме

a

a

Име на играта

a

БОКУ БОКУ

Жанр

a

Игра за градење блокови

Платформа

a

iOS, Android

Број на играчи

a

Режим за еден играч,

Мултиплеер режим - До 16 играчи

Оцена на содржината

a

Категоризација: 9+

Цена

a

Бесплатно - Купувања во апликација

Платформа

Еден ден

Поврзување

Можете да ме контактирате (програмер) преку следниве методи.
Можете исто така да се придружите на Discord за да запознаете повеќе играчи на БОКУ БОКУ.